dimarts, 5 de maig del 2009

Recursos al XTEC

Poden sol·licitar l'alta d'usuari als serveis Internet de la XTEC el professorat dels centres educatius no universitaris de Catalunya i el personal d'administració i serveis dels centres docents i serveis educatius del Departament d'Educació.
Al XTEC hem trobat diversos recursos d’integració curricular dels audiovisuals o de les TIC per treballar els animals de la granja. Per trobar-los, hem d’entrar a l’apartat ESCOLA OBERTA i seguir els següents passos:

-Educació infantil
-Vols Jugar?
-Activitats per àrees
-Llenguatge

En aquesta apartat trobem algunes activitat per treballar els animals de la granja com ANIMALS i ESCRIU EL CONTE.

ANIMALS (http://www.xtec.cat/~dvert/animals.swf): En aquesta activitat trobem diferents imatges d’animals i el nom d’aquests, de manera que els nens i nenes hauran de relacionar cada animal amb el seu nom. A més, hauran de saber distingir quins d’aquests animals podem trobar a la granja i quins no.

ESCRIU EL CONTE (http://www.xtec.cat/~dvert/conill.swf): Ens presenta imatges d’un conill i gats en diferents situacions i els infants s’hauran d’inventar un conte segons el que els hi suggereixin les imatges. En aquest cas, la mestra s’haurà d’encarregar d’escriure el que els infants els hi digui.

Les dues activitats anirien destinades a P5 i en alguns casos necessitarien ajuda del mestre.

Area/es curriculars:
Aquesta activitat avarca les àrees de descoberta de l’entorn i comunicació i llenguatge.


Autores: Lorena Beltrán, Sofia Jorge i Tamara Marin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada